Apr 19, 2012

Rakije od društvenih mreža



     1. Fejsbukovača – pravi se od prezrelih lajkova, koji se sakupe i destilacijom dobijemo 45% vol. ovog društvenog pića. Ispijanje istog podstiče neobjašnjivu veselost, beg od velikih tema (tipa smisla života), čak i nesanicu. Izuzetno dobro za socijalne kameleone.
      2. Gmailovica – nikako te treba bacati pročitane emailove, jer se od njih može napraviti vrlo dobra prepečenica. Gmailovica je 50% vol. čiste digitalne rakije, koja krepi telo i opija dušu, a mamurluka nigde. Poželjno je uzimati kao narodnu medecenu.Takođe, ujutro, uz digitalnu kafu i slatko.
    3.    Skypovača – od gnjilih smajlova koji se pažljivo odaberu nastaje ovaj čudesan napitak, u kojem uživaju sva čula. Ima 45% vol. sjajne ushićenosti, neprekidne nervne stimulacije, budnosti. Za aktivne ljude koji su ljubitelji dobre kapljice.
    4.   Twitterovača – fina, ne suviše zahtevna i vrlo pitka rakija. Destilacijom odbačenih tweettova, dobija se 40% vol. slatkog pića, umilnog poput cvrkuta ptičica. Ne žeže poput ostalih rakija niti opija tako žestoko, ali kad se pretera ume i ona da povuče na zemlju. Popularna u svakoj situaciji, da umirujućim tonom zacvrkućete.

tekst: Nikola Oravec  montaža: Dragan Brusin

1 comment:

Ukoliko želite, ostavite komentar: