Apr 9, 2013

Dnevni, mesečni i godišnj horoskop za 2013. godinu

                                                 
OVAN

Ovog dana, meseca i godine nećete imati sreće na poslu, u ljubavi a naročito s parama. Za početak, promenite sebe, a ne druge, i manje mašite tim rogovima, jer ćete završiti na ortopediji. Vrlo je moguće da ćete baš tamo upoznati promašaj svog života, koji će vam ukrasti i ono malo metalnog novca iz kasice s buvljaka, za partiju bilijara. Neka planeta u ko zna kojoj kući nagoveštava smetnje u glavi, grudima, nogama, kukovima, stopalima. Ništa ne brinite, pročitajte horoskop i sledeće godine - možda bude bolje. 



BIK 


Ovog dana, meseca i godine nešto će vam se desiti. Preporučujemo  da ostanete mirni, sačekate i dostojanstveno se suočite s situacijom. Moguća je pojava hipoglikemije i atrofije od tolikog čekanja, pa predlažemo da u skorije vreme odete do prodavnice, kupite novine ( i nešto slatko ) pa pročitate u horoskopu šta će vam se to desiti. Pošto ste skloni burnim reakcijama, ne prilazite oštrim i tupim predmetima. Planeta u stanu na prvom spratu pokazuje buku i razdor komšija preko puta. Ne gubite kontrolu s jačinom muzike.




BLIZANCI

Ovog dana, meseca i godine pred vama će biti teški izazovi. Srešćete osobu koja toliko liči na vas da ćete istog momenta osetiti potrebu za izolacijom, po mogućstvu s klimom. Nemojte se plašiti, mesec u čistoj kući obasjaće tamne noći. Moguće su tegobe poput drhtavice, samogađenja, povraćanja, epilepsije, apopleksije. Shvatićete, konačno, da uopšte nije prijatno toliko uživati u sebi.



 RAK

Ovog dana, meseca i godine moguće su česte restrikcije vode i sve tegobe koje idu s tim nedostatkom. Ne gubite volju i snagu, možda na taj način izlečite komplekse kojih i niste svesni. Mesec u čudnoj kući pokazuje odlična poklapanja s još čudnijom osobom s dve ruke, dve noge, jednom glavom ( čini nam se ) i tako time. Počnite da štedite sitan novac, nestašice nadolaze, a jeftino pivo menja i sarmu i vodu.




LAV
Ovog dana, meseca i godine stvari će početi da vam izmiču kontroli, a urlikanjem, na koje ste navikli, nećete ništa postići, osim gubitka glasnih žica. Pijte dosta vitamina C i manje forsirajte svoj fizički izgled -  u modu ulazi skromnost. Mesec na plaži pokazuje da ćete imati napade toplote, pa vam preporučujemo: oslobodite se viška, gde god da ga ima. Naučite da šapućete.





DEVICA
Ovaj dan, mesec i godina...uh... Biće jako teški, dugi i naporni. Vaš perfekcionizam doći će do izražaja u neprekidnim pokušajima da ubedite svet da i niste tako savršeni a da vaše devičanstvo ima veze samo s vašom puti. Umetnička crta sve više javljaće se u obliku nesanice, gubitka razuma i pojačanog egoizma. No, mesec u vlažnoj kući dobro će vas podmazati, zato, pustite kočnice i zažmurite.





VAGA
 Ovog dana, meseca i godine bićete u nepodnošljivim protivurečnostima, neretko promenljivi i fluidni. Najobičniji momenti predstavljaće vam problem i ništa vam neće pomoći vađenje na društveno-političke prilike u zemlji. Ljubavne tegobe neće imati neke specifične manifestacije, osim što nećete znati da li ljubite ili ste ljubljeni. Mesec u pijaci pokazuje poskupljenje paradajza.




ŠKORPIJA
Ovog dana, meseca i godine imaćete energije na pretek koju nećete imati gde da potrošite jer mesec u šumi pokazuje nestašicu kreveta. Predlažemo vam da poradite na sopstvenoj originalnosti i smislite nove načine zavođenja, kad već tako širokogrudo prihvatate ulogu najboljeg ljubavnika.  Tegobe koje se mogu javiti: nervoza, potreba za grickanjem suncokreta i bundevinih semenki, pravljenje pikantne hrane i stomačni problemi. Negujte nokte.





STRELAC
Ovog dana, meseca i godine provešćete previše vremena igrajući pikado a srazmerno tome izgubićete i novac. Iako volite da se zanimate onim što vam ne ide, pokušajte da se fokusirate na suštinu problema, a ne na crnu tačku. Biće teško prvih nekoliko nedelja, i mesec u centru doživeće kosmološke promene, ali ne brinite - zdravstveni problemi biće lako prevaziđeni, uz malo orahovače i čupkanja suvih latica cveća. Što se ljubavi tiče, možda ćete u bašti, dok sadite Prkos, naleteti na puža kome treba kuća.



JARAC
Ovog dana, meseca i godine gadno ćete se posvađati s partnernom koji ima isto toliko razumevanja za vas koliko i vi za njega. Utešno je to što se vama ovog dana, meseca i godine ne svodi sve na ljubavne probleme, već i na finansijske i zdravstvene, kao i kod ovnova. Mesec na balvanu pokazuje da ćete imati klaustrofobične napade, izmišljene napadne astme i premalo vremena. Nemojte držati sve pare na jednom mestu, odvojite ih od lične karte, jer gubitak novca ne mora da povuče za sobom i gubitak 
 identiteta. Koristite losion za telo.


 VODOLIJA


Ovog dana,  meseca i godine pazite gde kročite a naročito gde gledate. Pošto volite slobodu, desiće vam se upravo suprotno od onoga što želite: zalepiće vam se neka pijavica, dosađivati vam i vremenom nećete moći bez nje. Mesec s lisicama i korbačem pokazuje moguću pojavu mazohizma i prikrivenog plača, uz sigurnu anemiju. Na poslovnom planu će vam ići sve bolje, jer su kancelarije odlična mesta za razvijanje mašte. Naš vam je savet da otvorite četvore oči, a ako ne uspete da se oduprete - nemojte reći da vas nismo upozorili.


 RIBE


Ovog dana, meseca i godine desiće vam se manji emotivni krah jer ćete uvek biti poslednji u svemu, pa čak i u horoskopu. Ne dopustite da vas to potpuno slomi, glavu i rep gore. Posvetite više pažnje svom fizičkom zdravlju, detoksikaciji i, kao što vodolijama preporučujemo da se čuvaju pijavica, tako vama preporučujemo: čuvajte se udica - male su, al' presudne. Mesec u bazenu šalje vam srdačne pozdrave: Utopite se u vodi, da se ne biste utopili u očaju.




 Čarna Popović

                                             

No comments:

Post a Comment

Ukoliko želite, ostavite komentar: